Mit navn er Alexandre Mouro.
Jeg har de sidste 3½ år haft den glæde og fornøjelse at træne og samarbejde med Jakob.
Vores træning startede på de indendørs gokartbaner, hvor Jakob hurtigt viste sit talent som gokartkører ved bl.a. at blive kåret som årets kører og senere klubmester i Grand - Prix Karting's børneklub. Derudover har Jakob den dag i dag banerekord i sin vægtklasse på Grand - Prix Karting's indendørs bane i Glostrup.
Jakob har efter min mening de evner, der skal til for at blive en utrolig dygtig kører. Jakob er et stort talent, er god til at lytte, har stort respekt for sig selv og andre, seriøs og disciplineret omkring sin træning og kørsel, ekstrem hurtig og frem for alt en god ven og team kammerat.
Jakob er nu blevet licenskører, og han har i sæson 2003 kørt i POP 2 klassen. På trods af nogle kedelige afkørsler med et utroligt hårdt kørende felt, lykkedes det Jakob at blande sig blandt de 10 bedste kører i klassen. Vores hårde arbejde igennem vinter halvåret vil uden tvivl give Jakob nogle fantastiske resultater i sæson 2004. For at kunne gøre dette muligt, kræver det, at Jakob får hjælp og støtte, således at han får mulighed for at udvikle sit talent og fuldføre sine mål.

Mine bedste anbefalinger
Alexandre Mouro

Alex om Jakob

Jakob og Alex
De sidste råd inden løbet, vinteren 02/03