Hvad kan vi tilbyde:
- Alle sponsorer kommer til at stå på hjemmesiden www.teamjakob.dk, evt. med link til egen hjemmeside.
- Streamerplads på kart, trailer eller hjelm, og/eller stoflogo på dragten, så længe der er plads. Vi deltager i løb i store dele af landet.
- Vi kan være behjælpelig med firmaarrangementer med inden - eller udendørs gokartkørsel. Hvis det passer ind i Jakobs løbs skema, vil han gerne stille op for firmaet i gokartarrangementer enten som kører (hvor der må deltage licenskører) eller med råd og vejledning.
- En hjemmeside, som løbende bliver opdateret med seneste nyt om træningen, kommende løb, og hvordan det er gået.
- Sidst men ikke mindst lover Jakob at hænge i med lektierne, og at få dem lavet ordentlig, så han har tid og ro til at koncentrerer sig om at køre nogle kanonløb og udvikle sit talent.

Hvordan gør man:
Hvis man er interesseret i at støtte Jakob eller har spørgsmål, kan man enten ringe til tlf. nr. 4345 9481 (hjemme), 2273 2063 (Jakob), 2062 4775 (Anne, Jakobs mor)
Man kan også skrive direkte til os via "kontakt TeamJakob", eller sende en mail til sponsor@teamjakob.dk
Husk at skrive/oplyse afsender og hvem en evt. faktura skal stiles til, og hvis der er forbehold eller specielle ønsker, oplysninger m.v.
Når vi modtager et tilsagn om et sponseringsbeløb giver vi besked videre til Sven Neumann, Dansk Karting Center, som sender en faktura på beløbet til sponsoren. Når beløbet er indbetalt, vil de blive sat ind på en speciel konto til dækning af Jakobs udgifter hos DKC.
Pengene vil hovedsagelig gå til dækning af ny - og reservedele til gokarten, motorrenovering, nye dæk, olie, benzin og div. smøremidler samt udgifter til transport, startpenge mm. Vi forventer et budget for 2004 på min. 25.000,- dkr. Derudover håber vi at starte sæsonen op i en ny gokart, og hvis de økonomiske mulighederne viser sig i løbet af sæsonen, kunne vi tænke os, at vores gamle motor bliver en træningsmotor, og prøve at starte med en fabriksny motor.

støt Jakob